commonsense

Moj novi blog.siol.net blog

ODLOČNO PROTI HOMO-, PIVO-, KAVOFOBIJI !

Objavil commonsense, dne 28.06.2009

kot zaprisežen pravičnik in zagovornik enakih pravic za vse, ZAHTEVAM zakonsko ureditev, kjer bomo tudi moški ljubitelji skupinske konzumacije piva , in dame, ki večino dneva v svoji družbi preživljajo ob kavici, pred zakonom enaki!!!!

zahtevamo, da vsak član pivske druščine, in vsaka članica kofetarskega krožka ima pravico do skupinskih davčnih olajšav, socialnih podpor, pravice do dedovanja po članih skupinein posvajanja otrok( tako kot zahtevajo druge manjšinske skupine naše družbe) – jim je narava pač podelila nagnjenje do piva in do cafe latte. ne mi reči, da bodo morebitni posvojenci nujno zapadali nave denim ,a vendar od narave danim navadam- to je že xy-fobija. sramujte se!

P.S. odločno tudi zahtevamo , da tudi na vse naše prireditve in parade obvezno prihaja ministrica s svojimi policisti.s tem, da si ministrico že v naprej rezerviramo pivski bratje- kofetarce pa, kar se nas tiče, lahko imajo vse tiste čedne policiste.

 • Share/Bookmark

13 odgovorov v “ODLOČNO PROTI HOMO-, PIVO-, KAVOFOBIJI !”

 1. simple pravi:

  Trying to be funny?
  Btw, tudi geji radi pijejo pivo, tako kot lezbijke kavo.

 2. commonsense pravi:

  ok, simple, you win. :)

 3. simple pravi:

  Si me pa na začetku mal nasmejal. ;)

 4. bin pravi:

  Ne bo šlo CS! :mrgreen:
  Pivopivcev in kofetarc nikakor ne moremo prištevati k manjšinam. Posebno enakost pa lahko zahtevajo le tako ali drugače diskriminirani. ;) Kaj kmalu pričakujem tudi zahtevo po dvojnem štetju pripadnikov takih skupin, kadar število članov odloča o višini pravic. (več = več) Pravičnost mora biti!! :twisted:

 5. commonsense pravi:

  bemti, bin ,”Pivopivcev in kofetarc nikakor ne moremo prištevati k manjšinam” – še eden, ki ima prav.zahtevam posebne pravice za manjšino, ki nima prav !!! :)

 6. bin pravi:

  Pa misliš, da boš našel dovolj somišljenikov, ki bi se prostovoljno odločili za tvojo stran? :D

 7. commonsense pravi:

  bin, po tvoji analizi, več kot dovolj. :)

 8. bin pravi:

  Adijo pamet! :twisted:
  Verjamem, da je veliko takih, ki mislijo da imajo prav, in da jim le drugi tega ne priznajo. Takih, ki bi bili prepričani o svoji konstantni zmoti …? Niti grški, kaj šele rimski filozofi tega ne bi zmogli v tvoj prid izpeljati. ;)

 9. mijau pravi:

  Manjšine, ki nima prav, ni mogoče spraviti na ulice v parado ponosa, saj nihče zase ne prizna, da nima prav. Po drugi strani pa tudi niso manjšina, kar bodo trdili tisti, ki imajo prav.

 10. commonsense pravi:

  bin in mijau, grški in rimski filozofi se pred vama lahko skrijejo. :)

 11. mijau pravi:

  …, da o kitajskih niti ne govorimo.

 12. vlatka vlatka pravi:

  sem za…

 13. web_inspector pravi:

  Pozivi. Sami pozivi na “za” in “proti” – kamor pogledam.

  Ocena: zapis v mejah “normale” strpnosti.

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !