commonsense

Moj novi blog.siol.net blog

ONANOFOBIJA

Objavil commonsense, dne 22.09.2009

Pazljivo zasledujem vsa pozitivna gibanja v naši državi, še posebno na področju človekovih pravic. Nemalo sem razočaran, da se z odkrivanjem novih in novih, ki jih je treba zaščititi, ukvarja le ustavno sodišče ( ker ima pač čas- njihovi zaostanki so za nekaj let manjši kot na navadnih sodiščih) , pa kakšna ministrica, ki rada na parade hodi in odškodnine deli, širša javnost pa mirno stoji ob strani, ko se teptajo pravice še neštetih drugih skupin.

Naj zaenkrat omenim samo eno- onaniste -na to misel me je napeljal en politično angažiran blogerski kolega, ki se je v splošno dobro in v interesu širjenja človekovih pravic topogledno tudi razgalil- svaka mu čast!

Ker se vedno na stran ponižanih , razžaljenih in razgaljenih postavljam, sem se odločil v tej zvezi ustavnemu sodišču in angažiranim politikom javno postaviti nekaj pertinentnih vprašanj:

-zakaj onanisti in onanistke, ne glede na spol, ne morejo zakonsko registrirati svojih skupnosti, s socialnimi in dedovalnimi pravicami ter posvajanjem otrok, tako kot druge manjšinjske spolne skupine ( s tem, da je vprašanje manjšinjskosti v tem primeru itak še potrebno uradno ugotoviti (predlagam referendumsko opredelitev) ?

-ker za onanijo ni nujno potrebno določeno število udeležencev, bi morali zahtevati tudi uradne zakonske zveze poleg dveh tudi treh ali večih onanistov, vprašanje, ali se lahko sam s sabo poroči tudi le en onanist, pa je treba prepustiti ustavnemu sodišču.

-kako pred sodišči uradno in konkretno ugotavljati pripadnost tej ogroženi skupini- ta vidik je pri sedanji zakonodaji o spolnih manjšinah povsem zanemarjen, bil bi pa zanimiv.

-kako preprečiti, da bi v primeru ugodne rešitve tega problema kakšna druga vlada na mesto direktorja za onanistične zadeve provokativno imenovala kakšnega zapriseženega fornikatorja?

Kar zadeva vprašanje posvajanja in rejništva otrok, bi imela takšna ureditev , ob temeljiti domači vzgoji ,tudi povsem konkretne prednosti za zdravje in dobro počutje teh otrok. Tudi problem vse agresivnejših otrok bi se s takšno vzgojo in primerno vadbo dalo nekoliko omiliti.

Upam, da sem s tem prispevkom proti onanofobiji storil nekaj narodotvornega , in da mi bodo bodoči rodovi (ooops, saj vem , kakšen zlobnež me bo vprašal, od kod le, ampak na hudobne kritike sem že navajen) še hvaležni.

 • Share/Bookmark

102 odgovorov v “ONANOFOBIJA”

 1. simple pravi:

  To je totalno idiotsko, ne morem se drugače izraziti! Oprosti! :D

  Onanizem oz. masturbacija ni osebna okoliščina.

  Osebne okoliščine so: spol, rasa, barva kože, etnično ali socialno poreklo, genetske značilnosti, jezik, vera ali prepričanje, politično ali drugo mnenje, pripadnost narodni manjšini, premoženje, rojstvo, invalidnost, starost ali spolna usmerjenost.

  Po drugi strani pa, če si heteroseksualni onanist, potem imaš vse pravice. Če si pa homoseksualni onanist pa se lahko pridružiš ostalim LGBT gibanjem pa bomo skupaj zahtevali enake pravice za vse! ;)

 2. Niko Brumen pravi:

  Bedarija prve vrste, ko gre za moške (o ženskah bi bilo treba razmisliti), je stvar jasna – ko mali onaniranec gagne, je jasno, čigava je dediščina in reč res ne rabi sodnih eksperimentov.

  :D

 3. Rado Rado pravi:

  So ga vprašali:
  Kakšna je razlika med masturbacijo in seksom?

  Pa je rekel:
  Ni bistvene” le, da pri seksu spoznaš več ljudi!

 4. commonsense pravi:

  simple, oprostim. vendar gre tudi tukaj za spolno usmerjenost. pri mnogih mlajših osebkih pogosto celo za pretežno ali nekaj časa celo izključno. ti bi se torej lahko počutili diskriminirani tudi na starostni osnovi. :)

  niko- gaganja je več vrst, nekatera so občasna, pravijo jim “la petite mort” ali nekaj takega….ne misli vedno na najhujše….

  rado, hehe.

 5. dare pravi:

  Drkači vseh dežel združite se !!!

 6. simple pravi:

  Prvo se seznani z definicijo spolne usmerjenosti, pa potem še kaj napiši. :)

  Ti pa verjamem, da so mladi velikokrat diskriminirani s strani konzervativnih in klerikalnih staršev, ki pravijo da je masturbacija greh. Nonsense! ;)

 7. commonsense pravi:

  dare, nekdo jih mora organizirati- ustanoviti sindikat? stranko? gibanje? forum? :)

  simple, kar pouči me. :)

 8. dare pravi:

  Ma ja, saj če si začel zadevo , ni bil hudič da se ne bo rešilo tudi okoli organizacije. Jaz sem pač samo prispeval parolo za na zastavo! Samo ne mi rečt, da ni izvirna :) ;) !?!?

 9. commonsense pravi:

  dare, tokrat – vsaj o izvirnosti -ne bom nič rekel.

  razen: morda pa bi bilo treba, tako kot je dandanes moderno, po štrajku poseči- vsi onanisti naj si dajo desno roko v gips dati in jo na paradi demonstrirajo. problem je seveda, da bodo od tete ludmile takoj za itak ene frdamane levičarje ozmerjani . ampak, za človekove pravice se bo tudi to najbrž preneslo.

 10. blitz blitz pravi:

  eh, cs, ti se malo hecaš, čeprav tvoj zapis ni čisto brez soli. Kaj bi denimo bilo, če bi namesto o onanistih pisal o mnogožencih. Ali ni monogamija zgolj predsodek, pač neka zakoreninjena navada? In zakaj bi poligamna družina, denimo dveh očetov in treh mam, bila neprimerno okolje za vzgojo otrok? Bolje oče s petimi ženami, kot pijanska heteroseksualna družina.

  Če ne bodo v nov vključili tudi poligamistov in swingerjev (govori se, da je Aurelio Juri v resnici prav zaradi tega izstopil iz SD), bo tudi nov zakon neustaven.

 11. blitz blitz pravi:

  Aja, pa da ne bo pomote – nekatere spremembe v zakonu seveda podpiram, deloma tudi spremembe na področju posvajanja.

  Pa še en vic, ki sem ga slišal te dni, a sicer nima nobene zveze s to problematiko, pa ga moram nekam napisati. Kako se imenuje revija za romske otroke? Cicigan. :wink:

 12. commonsense pravi:

  blitz , vsaj glede poligamistov imaš absolutno prav. poligamija v nekaterih družbah je najbrž imela pomembno vlogo za vzdrževanje rasti prebivalstva, oziroma plemena. že zaradi premajhne rodnosti pri nas bi tvoja zamisel morala biti zelo zaželjena. kot tehnično mislečemu človeku pa se mi zamisel zdi tudi zelo logična, ker se tako doseže mnogo boljši delovni izkoristek tistih malih “ribic”, in ni treba 9 mesecev čakati, da se spet kakšna prime. :) ( če pa se pater familias morda preutrudi, pa si nekaj dodatnih ribic lahko pri Gibanju za onanizem gre sposodit)

  čudno, da se svoj čas ministra drobnič in bručan na to nista spomnila, če sta že bila tako zaskrbljena.

  glede svingerjev pa mislim, da si malce zgrešil- ti pa že ne bi v zakon rinili in lastnih zakoncev hoteli, če pa so odkrili, da so tuji toliko slastnejši :mrgreen:

  vic je pa dober, tudi logičen- romska mularija najbrž ni hotela romanov brati.

 13. Rado Rado pravi:

  Ker ste tu sami specialisti za seksualna vprašanja, bi rad vaše strokovno mnenje o domnevnem posilstvu, ki razburja Hrvaško.

  Nekdo je namreč (brez privolitve) ameriški košarkarici porinil prst v rit. Vprašanje je: “Ali gre v tem primeru za posilstvo”?

  Je to akt spolnega nasilja, ali pa gre dejanje uvrščati v kategorijo splošnega nasilništva?

  http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2009,9,24,,177505.jl

 14. commonsense pravi:

  Rad(i)o Erevan pravi: če storilec dokaže, da je slaboviden, da je bil v afektu, mrtaf pijan ali preprosto nor, bi po naših zakonih bil ne le nedolžen, ampak bi lahko babnico tožil, ker ni gledala, kam se je usedla, ko je on bil handikapiran.

 15. commonsense pravi:

  k blitzevi poanti pod #12 bi dodal, da poznam tudi blogerskega kolega, ki zgleda ne more dočakati uzakonitve mnogoženstva , pa si je vmes kar konkubine omislil.pa nima nič moralnega mačka, ki bi mu zaradi tega kaj mijaukal. :mrgreen:

 16. Niko Brumen pravi:

  HVALA!

  Ni pa treba, da vse veš, hehehe!

  :D

 17. mijau pravi:

  Ker pri masturbiranju ne gre eden na enega in ne eden na eno, ampak je to individualno dejanje, ne zapade v družinske zakone, saj tudi sam za sabo ne more podedovati.

  Kar se tiče poligamije in poliandrije, gre za zveze eden plus mnoge in ena plus mnogi, torej ne 2 + 3 in ostale kombinacije.

  Pri nas ni premalo rodnosti, le pri nekaterih drugih narodih je prevelika. Mi pa naj bi tekmovali z njimi, da nas ne preplavijo?

 18. commonsense pravi:

  mijau, ti kažeš sumljive znake zdravorazumskosti. morda celo anarhizma, saj ti mora biti jasno, da če bi ustavno sodišče odločilo, da en onanist lahko deduje sam po sebi, potem bo temu tako, in pika.

  ustavno sodišče tudi pravi, da nihče ne sme biti diskriminiran zaradi spolne usmerjenosti, torej tudi onanisti ne. tudi zaradi telesnih posebnosti ne- tako da imam jaz, čeprav nimam posluha, pravico postati dirigent na filharmoniji. na njihovo srečo se tej pravici odpovedujem.

  tiste številčne kombinacije so iz blitzevega komentarja, moraš pa razumeti, da njega (ne)rast prebivalstva skrbi mnogo bolj kot tebe, sploh pa mene. :mrgreen:

 19. mijau pravi:

  Torej, misliš, Cs, da je tudi za mene še kaj upanja? Jaz se namreč počutim zapostavljenega, ker mi ni omogočeno, kot nekaterim drugim, da bi bil poslanec. Imam vse kvalifikacije: znam dvigniti roko, ali pritiskati na gumbe, spoznam se na vse in na nič, nimam rad odgovornosti, rad pa imam denar in privilegije, moja me ne bi strašansko pogrešala, ko bi bil v Ljubljani…

 20. commonsense pravi:

  eh, mijau, ne piše se nama dobro- za uveljavljanje najinih pravic bi si morala najti kakšne vplivne zaveznike , LGBT, BDSM, Mirovni inštitut, v mojem primeru društvo gluhonemih- vsaj ti bi me najbrž sprejeli na filharmonijo…..

 21. blitz blitz pravi:

  mijau, kako, da ti ni omogočeno biti poslanec? Je pa težko, se strinjam, še zlasti, če vas mladeniči in mladenke srednjih let izrivajo iz stranke upokojencev. Mislim, da morate spremeniti statut, tako, da bo Erjavec lahko zgolj vodil strankin podmladek – DeSBUS.

 22. mijau pravi:

  Blitz, kdo pa pravi, da bi moral biti ravno poslanec stranke DeSUS? Raje bi bil pri Kresalki, sicer pa sploh nisem zahteven. Jaz sem bolj kot Rupel.

 23. blitz blitz pravi:

  Ups, predsodek pač.

  Zakaj pa ravno pri Kresalki? Zakaj pa ne pri Cvetki Zalokar Oražem ali pri Potrati? Ups, spet te tlačim med upokojence… :wink: Sicer pa je še najbolj zanesljivo, če se ustoličiš kot poslanec manjšine, denimo štajerske

 24. mijau pravi:

  Blitz, res je, ni me treba tlačiti med upokojence – sem že potlačen. Najbolj zanesljivo bi bilo, da ustanovim svojo stranko. Morda Stranko razžaljenih državljanov (SRD)? Lahko bi imeli več članov kot DeSUS. A potem bi mi najbrž zrasel apetit in se ne bi več zadovoljil s statusom poslanca. Potem bi hotel biti najmanj minister.

  Ljudje, se spomnite, da sem bil že minister v Vladi v senci?

 25. commonsense pravi:

  mijau, premalo si ambiciozen. ustanoviti je treba ne vlado, ampak ustavno sodišče v senci, in nas tri za sodnike.
  ker proti našim odločitvam ne bo mogoč priziv, niti se od nas ne bo pričakovalo logičnega razmišljanja, bo še precej bolj zabavno kot je bilo pri vladi v senci.

  no, priznam ti pa, da imaš vsaj normalen okus, ali vsaj kar dober vid, če si se odločil za kresakljo, in ne za cvetalko ali potratko.

 26. bin pravi:

  /… si se odločil za kresakljo …/
  Še ima iskrico mijau, še se mu “vkreše”! :) ;)

 27. mijau pravi:

  Commonsense, preden me zvlečeš v ustavno sodišče, bi rad vedel, ali je njim tudi obljubljena višja plača.

  Bin, jaz to mislim na platonsko obliko (če slučajno moja Ivanka bere moje poste).

 28. bin pravi:

  Seveda, seveda prijatelj Platon. ;)

  Tvoj Sokrat (psst, Ksantipa spi!) :lol:

 29. commonsense pravi:

  bin, mijaua vendar poznamo, če pravi “jaz to mislim na platonsko obliko”, ima gotovo v mislih eno pnevmatično ( kot smo obdarovanim puncam rekli svoj čas) oblikovano platinasto blondinko. da pa se pogosto zatipka, pa itak vemo. glavno, da si od blitza onih drugih dveh ne pusti podtakniti ( je pa ta najbrž še na širco pozabil)

 30. bin pravi:

  Ja kako se pa izražaš CS? :twisted:

  V pogovor dveh nežnih in zofe ljubečih duš si vdrl s svojim nažebljanim ležiščem. Saj si vendar nadarjen parnasovec, malce se aklimatiziraj. ;)

 31. commonsense pravi:

  mijau@27: saj ravno v tem je štos- ustavnemu sodišču nihče ničesar ne more obljubljati, saj o vsem odloča samo.kadija tuži, kadija sudi.

 32. mijau pravi:

  To zadnje si pa prepisal iz mojega posta “Zamrznitev pokojnin”.

  Nisi pomislil na tožbo Tomaža Domiclja zaradi dveh besed: brez zavor?

 33. commonsense pravi:

  eh, mijau,če sem od koga, sem od kakšnega starobalkanskega avtorja prepisoval. ti najbrž tudi, hehe. se pa s tistim, kar si tam napisal kar strinjam.

  tega o tomažu d. pa nena zastopim.

 34. mijau pravi:

  Cs, naj te prosvetlim! Tomaž D. je tožil Televizijo, ker je za oddajo Jonasa Ž. uporabila naslov “Brez zavor”, češ da je to že on uporabil kot naslov ene pesmi. Televizija je nato spremenila naslov oddaje v “Brez zapor”.

 35. commonsense pravi:

  mijau, sem prosvetljen. hvala. :)

 36. Niko Brumen pravi:

  CS, morda si ti res prosvetljen – so pa sodnice v glavnem tozadevno povsem nerazgledane.

  V nekaterih krogih razumejo življenje, šele ko jim izkušnja nos v drek potisne.

  :D

 37. Niko Brumen pravi:

  Pozabil, da sem način svojega komentiranja pomembno spremenil, odkar so me ljudje prepričali, kako slabo in kako malo razumejo in da že kar pogosto napišem ob trditvi tudi razlago:

  “brez zavor” je že najmanj za čas starosti Domiceljevega domišljavčka uporabljena razlaga diagnoz v psihiatriji. Torej bi sodnica (predvidevam, da je sodbo izrekel zbor razpočnic) morala to vedeti in upoštevati – pa se ji očitno o tem niti sanjalo ni. No, ja, aparatčiki imajo pač jajca le za tiste spodaj, za tiste zgoraj pa že pečen jajčnik. :D

 38. commonsense pravi:

  niko, iz tebe zveni mizoginija. najbrž si zaradi tega moraš sam kuhati, saj mizogini sicer navadno za prazno mizo ginejo.

 39. Niko Brumen pravi:

  CS, kakšno mizologijo se pa ti greš? V glavnem je pa več moških krepavalo zaradi polne kot zaradi prazne mize.
  In to nam razlaga nekdo, ki se tako baše, da ko se prazni, stranišče ne more požirati.
  :D

 40. commonsense pravi:

  nepoučenim priporočam slovar tujk ali gugl- tale niko vas (kot po navadi) poskuša zavajati.

 41. Niko Brumen pravi:

  Tudi jaz vam priporočam to inkriminirano knjigo, boste ugotovili, da sem podal same nežne razlage na izvor mizerij (povsem ob strani sem pustil izvedenke in razlage pod mizo-…) . :D

  Le kaj bi ratalo, če se bi podal na področja, ki so znanstvenemu sralcu večjih količin nasrankov (v nadaljnjem besedili mizofilu) blizu: mizo-gin /osebno nimam proti tej plemeniti pijači nič, mizo-gam /sumim, da ženi še srati ne pusti v miru in da WC-nude nudi le sebi, ženi pa ne, zato ga je pa – no, saj veste, kako to gre … bojkot sranja takorekoč), … itd..

  Le v roko bukvice, preden mu napojete levitov! :D

 42. commonsense pravi:

  priporočam tudi mini-študij kemije, namreč razlike med metili in etili.

 43. Niko Brumen pravi:

  Vidi njega – že napeljuje metile in etile mimo svojega oz. v svoj kozarec.

  :D

 44. Niko Brumen pravi:

  Pameten človek se zanaša na lastne in ne na tuje analize.

 45. commonsense pravi:

  pametnega človeka ne zanaša, ker loči etile in metile :)

 46. butec pravi:

  Commo ! Se te je prijela zamera !

 47. commonsense pravi:

  butec, nomen est omen. kakšna zamera? temu pravimo preseravanje, kadar nič pametnejšega nimamo početi.

 48. butec pravi:

  Ali ti znaš kaj pametnejšega početi?Glede na komentarje,močno dvomim.Pa tudi rusko znaš,kot lahko preberem.

 49. commonsense pravi:

  butec, nomen je očitno res omen. to je swahili, kakšna ruščina !

 50. butec pravi:

  Aha,to je eden od dialektov švedščine.Hvala ti ! Še so dobri ljudje,ki pomagajo nam nevednežem !

 51. Niko Brumen pravi:

  45: ga pa zanaša, če jih je preveč …

  :D

 52. mijau pravi:

  Toliko butcev, pa si samo eden to upa priznati!

 53. bin pravi:

  Ampak ta je z veliko začetnico, mijau! ;)

 54. butec pravi:

  Binči ! Si že slišal za stil.

 55. bin pravi:

  He he Butec, ne pijem stekleničenih pijač. ;)

 56. butec pravi:

  Madona,moraš pa biti že kar star ampak z dobrim spominom.Bilobil je dober za to.Stil,je transformacija Deit-a.Tako sem ponosen,da sem se tega spomnil,da se bom še sam transformiral,v Bebca,seveda z veliko začetnico.

  Lep pozdrav in še naprej prijeten večer !

 57. bin pravi:

  Bil o bil sem včasih na Deitu. Z refoškom. :D
  Prijeten večer tudi tebi. :)

 58. Niko Brumen pravi:

  Edina mešanica vina s čim, ki je kar nekaj časa bila moja kultna pijača, je bil musolini špricer. Na prvih korakih spoznavanja tekočin. Potem vina res nisem kdaj sistematično izničeval.
  :D

 59. commonsense pravi:

  vi se kar hecajte o bilobilu- moj pokojni oče, bohmudajvečnimir, je na stara leta verjel, da če se česa ne spomni, vzame bilobil, in se bo spomnil. in se je po navadi res. zlobneži bodo rekli seveda, placebo efekt, ampak jaz vem kar vem, in ko bo čas, ga bom tudi jaz tako uporabljal. če seveda do takrat ne bom pozabil :)

 60. mijau pravi:

  Meni bi bil tudi potreben bilobil. Ne spomnim se namreč, kdaj nazadnje Nikov komentar ni vseboval nekih brezveznih stavkov, kot je ta zadnji: (“Potem vina res nisem kdaj sistematično izničeval”!!!)

 61. Niko Brumen pravi:

  Mijau, to pač preprosto pomeni – kar pomeni.

  :D

 62. commonsense pravi:

  mijau, ne bodi krivičen! omenjeni nikov stavek spada med njegove najrazumljivejše!! :)

 63. Niko Brumen pravi:

  In upoštevaj, da pišem za modre in pametne, kar nekateri pri zdravi pameti radi pozabijo.
  :D

 64. bin pravi:

  Kupim kvalitetno modro barvo! Pameti verjetno nikomur ne ostaja? :mrgreen:

 65. Niko Brumen pravi:

  Bin: zvečer stopi v primerno napolnjeno oštarijo in otresaj jezik – modrost ti bo zagotovljena. Nerodna bi znala biti kolateralna škoda glede grizenja.

  :D

 66. commonsense pravi:

  mene to ne bi kaj dosti skrbelo- imam še vse štiri modrostne zobe, so še vedno skriti in varni pred poškodbami , za grizenje pa niso ne uporabni, ne potrebni.

 67. Niko Brumen pravi:

  So pa strokonjaki za mučenje.
  :D

 68. bin pravi:

  Končno Niko! :D
  Končno mi je uspelo razvozlati zakaj si toliko modrejši od mene. Ne hodim v oštarije. ;)

 69. Niko Brumen pravi:

  Jaz tudi ne. Razen izjemoma.

  Je pa res, da običajno pridem iz oštarije bolj moder – včasih je bila moja norma 30 do 40, zdaj je pa le še 10 do 20. Človek pač z leti ne zmore več toliko.

  :D

 70. bin pravi:

  Kolkor kapljic, tolko let… :D

 71. Niko Brumen pravi:

  Govorim o aforizmih ob eni kavi in 3 deci gostega soka.

 72. commonsense pravi:

  niko @ 67- ja, povem ti, modrost je lahko res hudo breme in muka.

  p.s. – vina z ničemer ne mešaš. kavo pa kar z gostim sokom ????????

 73. Niko Brumen pravi:

  Tole pa spet nisi naslovil na pravi naslov – meša želodec in ne jaz.

  Kaj nisi strokovnjak ravno s teh področij? :D

 74. Niko Brumen pravi:

  Še predlog za presojo: mešati in izničevati, sta najbrž dva povsem različna pomena? Ne svojih izrazov meni trpati v besednjak.
  :D

 75. commonsense pravi:

  niko@73: tega, niko, tega morda nisem naslovil.mijau bo navdušen.

 76. mijau pravi:

  Ni me tako lahko navdušiti.

 77. commonsense pravi:

  aha, mijau,a zato tako pogosto lomiš druge sklone, da te lahko za tvoje navdušenje kar naprej popravljam? :mrgreen:

 78. mijau pravi:

  V štajerščini je tako prav.

 79. Niko Brumen pravi:

  Zabij ga s štajerščino. Za vsak primer pa vseeno tudi kladivo pripravi.
  :D

 80. commonsense pravi:

  mijau, štajerščina je preširok pojem, da bi se nanjo kar tako sklicevali. politično korektno je dandanes najplemenitejša štajerščina dupleščina, pa destrniščina, kje na lestvici rangira ptujščina pa trenutno ni jasno.

 81. mijau pravi:

  Kmalu ti bo jasno, pa tudi vsem drugim, ko bo leta 2012 Ptuj (ob spremljavi Maribora in Celja) postal evropsko mesto kulture. Takrat bo štajerščina postala uradni jezik tudi na preostalem delu Slovenije.

  Saj je jasno, da ne more biti nosilec kulture na slovenskem nekdo, ki ne more pravilno izgovoriti priimka svojega predsednika.

  Glede dupleščine bo treba še razčistiti, glede na politično situacijo v tistem času, glede desterniščine pa je jasno, da bo potonila v pozabo, čim bomo menjalu ustavo in vanjo vnesli člen, ki prepoveduje hkratno županjevanje in poslansko kariero. Če bo Pukšič ostal župan, ga bo vesoljna Slovenija pozabila, če pa ne bo župan, pa ga nihče ne bo volil za poslanca.

 82. commonsense pravi:

  mijau, zdaj sem pa pomirjen, ko vem, da vsaj nekdo ima vse te stvari pošlihtane kak se šika. ampak tote sklone pa fseeno ni dobro masakrirati.

 83. Niko Brumen pravi:

  Dobra izpeljava.

 84. mijau pravi:

  Čuj, Commonsense, ti si se na tote sklone fpičo kak Jelinčić na Hrvate.

 85. commonsense pravi:

  ja, tudi s približno enakim uspehom, hehe.

 86. Niko Brumen pravi:

  CS, zgleda, da vztrajno ližeš rane nagajivosti?
  Ja, tudi jaz sem svoje največje napake naredil pod ženskim strokovnim vodstvom. Vedeti, je pozabiti.

  :D

 87. commonsense pravi:

  niko, kakšne rane? kakšne napake? kakšne ženske??????

 88. mijau pravi:

  Smo že v takih letih, ko se sprašujemo: “kakšne ženske?”

 89. commonsense pravi:

  ženske, ki so nika strokovno vodile. da bi vedel, kakšnim se izogibati.

 90. Niko Brumen pravi:

  Mijau, prava kriza je, ko se moški začne spraševati – zakaj ženske?
  :D

 91. commonsense pravi:

  niko,@90: saj se strinjam, ampak ta izjava zveni malce homofobno- tisoči tega sploh nimajo za krizo. :mrgreen:

 92. Niko Brumen pravi:

  Vprašaj žensko!

  :D

 93. mijau pravi:

  Niko, kriza je, če moraš spraševati žensko.

 94. Niko Brumen pravi:

  Mijau – nisi razumel. Aluzija je letela na to, da je treba poiskati žensko.

  Sicer je pa povsem normalno, da najboljše domislice propadejo zaradi tistih, ki ne razumejo.
  :D

 95. mijau pravi:

  Niko #92: vprašaj žensko.
  #94: …da je treba poiskati žensko.

  Če boš žensko vprašal, ti bo vedno odgovorila, da jo je treba najti (Razen, če je lezbijka).

  Če boš imel dobre domislice, te ne bodo propadle.

 96. Niko Brumen pravi:

  Mijau, aluzija je bila dobra – ni pa bila za bedake.
  Tako pač je, da ne zna uporabljati celotnega jedilnega pribora, kdor se le na flaško hrani.

  :D

 97. noah noah pravi:

  Prvič odkar se mešam med blogarje sem prebral 95 komentarjev in to na ex in še preden sem prebral post :lol:

 98. commonsense pravi:

  noah, ti pa moraš imeti res železne živce :)

 99. mijau pravi:

  Niko, še pametni bedaka ne razume, ne da bi ga bedak.

  Noah, Ali se mi samo zdi, da te poznam po drugim vzdevkom?

 100. commonsense pravi:

  mijau, meni se zdi, da smo tudi noahovo barko že nekje videli :)

 101. Niko Brumen pravi:

  Teza, ki ne zdrži, Mijau.

 102. commonsense pravi:

  nazaj k temi zapisa: izključevalna politika do te občutljive družbene skupine (namreč onanistov) se očitno nadaljuje. pravkar sem na televiziji slišal, da so v švici spet pognali največji svetovni hadronski drkalnik (ja, z lastnimi ušesi sem slišal!), dolg celih 28 kilometrov!! za tudi najklenejše onaniste vsekakor nadvse nelojalna konkurenca, in škodljivo njihovi samozavesti. čeprav niso povedali, kaj pomeni hadronski, to najbrž ni tako pomembno- gotovo kaj posebno perverznega.

  baje naj bi ta stroj odkrival veliki pok in črne luknje- ja kakšen butast izgovor pa je to?
  velike poke odkrije ja že skoraj vsak mlajši najstnik ,ko v roke (no, v prosto roko) dobi prve pornografske materiale ,le nekaj let po tem pa običajno odkrije tudi………., no saj veste…

  P.S. zadnji del teksta sem po premisleku malce spremenil, saj sem na začetku pozabil poudariti “off the record”, in pa ker tudi če bi, dandanes to nič več kaj dosti ne bi veljalo :mrgreen:

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !