commonsense

Moj novi blog.siol.net blog

RDEČA HOBOTNICA SEGA CELO V BAHREIN !!!

Objavil commonsense, dne 14.03.2010

Po dvojnem uspehu dveh rdečkarjev na dirki F1 v Bahreinu, je vse jasno – Janša in Rupel imata absolutno prav!  Čakamo na njune nove proste spise, kjer bosta bolj natančno pojasnila ozadje te najnovejše komunajzarske zarote.

no, sicer na prvi pogled izgleda, da gre za italijansko, precej kapitalistično orientirano blagovno znamko, a ne dajte se zavesti- vsak pravi demokrat se spomni na italijanske rdeče brigade, za katere smo tudi najprej mislili, da jim ne gre za nič drugega , kot graditi ceste in proge…..

 • Share/Bookmark

3 odgovorov v “RDEČA HOBOTNICA SEGA CELO V BAHREIN !!!”

 1. bin pravi:

  Resno se bojim, da je zadeva mnogo globlja. Da gre za GSO!
  GSO (globalno sprijeni odnosi) so sicer zelo uspešna metoda zadovoljevanja potreb elite, vendar imajo sila negativne posledice, kadar uidejo med samoraslo živo snov v okolju.
  Ja? Ja! Rupe v sistemu lahko naredijo veliko škode.

 2. sonja pravi:

  Brez veze. Če nimaš kaj pametnega za napisat pač ne piši. Te že daje demenca? Ali pa je to za tebe unikatno?

 3. commonsense pravi:

  eh, sonja, priporočam ti branje aktualnih političnih izjav, seveda če si dovolj pismena ( saj te ne žalim, le milo za žajfo ti vračam, hehe). čudila se boš, kaj vse je dandanes zanesljiv, pa če še tako prikrit znak komunističnega preporoda in poseganja po oblasti. jaz sem samo na takšne znake malo bolj pozoren postal.

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !